tirsdag den 11. februar 2014

Projektopgave Skælskør

Projektopgave Skælskør

Fra Brainstorm til områdevalg
Skælskør → Renovering i Algade → Byfornyelse → Varetegnet → Natur → Æstetik → Miljø/bæredygtighed → Børn i Skælskør → Infotavle + Børn i Skælskør = Udstillingsmontre med elevværker/arbejde.

Derfor vil vi børn i Skælskør gerne udnytte situationen, til at vi kunne vise vores håndværksmæssige kvaliteter i en montre midt i byens centrum.  

Ny belægning i Algade Skælskør
Når arbejdet er afsluttet, vil Algade fremstå i en grønnere version. Flere træer, nye bænke og områder til udeservering vil danne rammen om et aktivt byliv for gadens beboere og handlende. Algade i Skælskør skal have ny belægning. Gaden skal bringes tilbage til den stil, den havde omkring år 1900, hvor den var belagt med brosten. Den ny belægning vil komme til at bestå af to slags sten, der kombineres, så de markerer områder til forskellige formål.
Overgangen mellem gangarealer og kørebanen bliver markeret med skift i belægningen for at hjælpe blinde og svagtseende, der færdes i gaden.
Flere træer vil gøre gaden grønnere. Der vil være markerede parkeringsarealer. Nye bænke og arealer til udeservering vil skabe plads til den lille pause og hyggeligt samvær.

Design

Montre skal tage udgangs punkt i Algades tilbagevenden til år 1900s udseende. Derfor vælges designet/stilarten ud fra en bygning i Skælskør by.

1900 tallet i Skælskør → Højere levestandard → Industrialisering → Større byer → Romantik → Rundet design → Spir.


Design på montre
Dette er et eksempel på en arbejdstegning på et montre. Denne er tegnet i tegneprogrammet Geogebra, som eleverne allerede kender til i deres matematik undervisning. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar